Almende homepage
Isala nieuws
Bestel uw boeken en leermiddelen voor 20 juli Beste ouders, bestel uw boeken/leermiddelen voor 20 juli a.s. Voor deze datum besteld, betekent dat uw zoon of dochter de leermiddelen op tijd geleverd krijgt. Na 20 juli kan er nog steeds besteld worden, maar is er geen garantie dat alles op tijd geleverd wordt.   
Problemen bestelling iPad in termijnen Als uw een iPad wilt bestellen en in termijnen wilt betalen, kan dat helaas niet meer via Van Dijk. Er zijn problemen met de bestelsite van Van Dijk en men laat het er bij zitten. De school heeft besloten het nu zelf op te lossen en het voor ouders te regelen. Indien u de iPad wilt bestellen en in termijnen wilt betalen, dan kunt u een mail sturen naar m.wolters@almendecollege.nl o.v.v. naam en voornaam van uw kind, klas en locatie. Excuses voor het ongemak.   
BEREIKBAARHEID TIJDENS VAKANTIE

Vanwege de zomervakantie is de school gesloten van woensdag 15 juli t/m dinsdag 18 augustus 2015. Als er heel dringende zaken zijn, waarvan de school echt direct op de hoogte gebracht moet worden, dan kunt u bellen naar 06 - 47.09.13.46.

Woensdag 19 augustus zijn wij weer gewoon bereikbaar.

  
Diploma havo 2015 Foto's diploma uitreiking HAVO staan nu online. Wil je een grote foto, minstens 4 mb, dan moet je mailen naar h.derksen@almende-isala.nl 

Album bekijken? klik dan hier
  
nieuwsarchief