Almende homepage
Isala nieuws
open dag isala 2015

Zaterdag 24 januari. Zo’n vierhonderd bezoekers hebben de gladheid getrotseerd en onze Open Dag bezocht. Het was gezellig druk. We hopen dat de gasten zich een goed beeld van onze school hebben kunnen vormen. Diegenen die de open dag gemist hebben, kunnen voor informatie naar school bellen (0315-327041). Vraag dan naar Peter Onvlee (afdelingsleider en contactpersoon leerjaar 1) of vanaf 2 februari naar onze nieuwe directeur Mascha Schnitzler. Voor een foto impressie klik hier.

Uit de jonge bezoekers hebben wij er drie uitgelicht. Zij komen in aanmerking voor een prijsje.

Herken jij jezelf in de rode cirkel, stuur dan een mailtje naar info@almende-isala.nl. Vermeld je naam en de naam en plaats van de basisschool waar je momenteel op zit en schrijf erbij dat je gespot bent tijdens de Open Dag. Doe dat vóór de voorjaarsvakantie, dan sturen wij jouw prijsje zo spoedig mogelijk daarna naar je basisschool. Nog een aantal fijne maanden op je basisschool gewenst en misschien tot ziens op het Isala.

  
BEELD EN GELUID HILVERSUM  Proefwerkweek, maar niet voor onze derdeklassers. Die gingen vrijdag 16 januari naar Beeld en Geluid in Hilversum. Bij binnenkomst ............. lees verder door op de titel te klikken    
OHDIEPOES  

Donderdag 8 januari hadden we onze jaarlijkse Gymnasiumavond.

Lees verder door op de titel te klikken. 

  
KERSTACTIE KANSHUIS UPENDO KENYA  Sponsorloop tweedeklassers, een dikke 2.000 euro erbij. Goed gedaan kanjers! 

Bekijk hier de foto's
  
KERSTACTIE KANSHUIS UPENDO KENYA  Met nog eens 3.000 euro sluiten de derde klassers met hun sponsorloop de kerstactie af. Totale opbrengst 7.000 euro. Wij vinden het geweldig. Iedereen bedankt.

Bekijk hier de foto's 
  
nieuwsarchief