U bent hier:   Isala
  |  Inloggen

Article Details

Interscholair Muziek Festival Bericht geplaatst op: 7-2-2017

Interscolair Muziek Festival

Vrijdag 3 februari 2017 vond in de Bizetzaal van Muziekschool Oost-Gelderland in Doetinchem voor de vijfde keer het Interscholair Muziek Festival plaats. Een festival voor muzikale toptalenten van onze school, de drie Doetinchemse scholen Ludger, Ulenhof en Rietveld én leerlingen van de vooropleiding conservatorium. Er vielen prijzen te winnen in twee categorieën: pop/rock en klassiek. Van elke middelbare school en de vooropleiding waren er twee afvaardigingen per categorie.

Hoe mooi is het dan om op een festival van zulke toptalenten in de prijzen te vallen. Voor onze school deden dat in de categorie pop/rock: Fleur Simmes V5B (piano) en Guusje te Pas H5C (zang) met ‘Ik heb een man gekend’ van Yentle en De Boer. Zij wonnen de publieksprijs. De prijs van de vakjury ging naar Marten Buiter 2D (gitaar en looper) met een eigen compositie ‘Next Up’. 

Het festival was niet alleen een feest voor de scholieren die graag muziek maken, maar ook voor de medescholieren, familie en bekenden in de zaal. De muzikale talenten wisten elkaar te inspireren tot mooie muzikale prestaties, een genot om naar te luisteren én te kijken.foto's


Terug