Almende homepage
Nieuwsarchief
vwo+ in de brugklas

Informatieavond vwo+ op maandag 6 maart aanstaande van 18.00 tot 19.30 uur op het Isala.

Welkom zijn de potentiële vwo+ leerlingen, hun ouders en de leerkrachten van  groep 8. Uitnodigingen volgen via de basisschool.

  
Isala Musica 2017

Ook dit jaar weer een groot succes. De deelnemers zijn de muzikale talenten van onze school en hebben echt auditie moeten doen. Ze komen uit alle jaarlagen, van brugklas t/m examenklas. Elkaar inspirerend tot mooie muzikale prestaties, uiteenlopend van klassiek tot pop.

Op de foto hiernaast Sewak Hovsepyan.

De foto's van onze schoolfotografen volgen. 

Voor foto's (Ron Hartman) klik hier 

  
Prijswinnaar Open Dag 'gewicht rugzak raden' bekend

Tijdens de Open Dag van 14 januari jongstleden was ook de Ouderraad aanwezig om met ouders en kinderen te spreken over de school en de verwachtingen. Zoals elk jaar konden kinderen én ouders het verschil in gewicht raden tussen ............. (lees verder door op de titel te klikken)

  
Interscholair Muziek Festival

Vrijdag 3 februari 2017 vond in de Bizetzaal van Muziekschool Oost-Gelderland in Doetinchem voor de vijfde keer het Interscolair Muziek Festival plaats.

Een festival voor muzikale toptalenten van .............. (lees verder door op de titel te klikken)

  
Bezoek aan Rotterdam

Op vrijdag 20 januari brachten onze derdejaars internationaliseren een bezoek aan multicultureel Rotterdam. Ze gingen daar in gesprek met leerlingen van het Kralingen Lyceum en bezochten de Markthal.

De foto's zijn gemaakt door Teun Ratering (V3C) en geven een goed beeld van deze leerzame én leuke dag. klik hier

Het Kralingen Lyceum heeft een filmpje op Facebook geplaatst. klik hier

  
Internationaliseren op de Oersprong

Leerlingen stroming internationaliseren leerjaar 3 lezen voor op de Oersprong in Ulft uit zelfgemaakt English Picture Book.

  
OPEN DAG 2017 Trots presenteren wij hiermee de foto’s van de Open Dag van zaterdag 14 januari. Trots op een geslaagde dag, maar vooral op onze leerlingen die hier op school een fotocursus  volgen en voor het eerst als schoolfotograaf zijn opgetreden. De resultaten zien van Anne, Fleur, Fleur, Sylvia, Maartje en Teun. Dank fotografen!   Klik HIER     
GESLAAGDEN CAMBRIDGE
 

Taart voor de geslaagden van Cambridge: 15 havisten en 33 vwo'ers.

Een mooi resultaat, allemaal gefeliciteerd.

Voor foto's van de feestelijke bijeenkomst klik hier.

  
ISALA GOES INTERNATIONAL
  Onze derdeklassers die de Stroming Internationaliseren volgen, brachten deze week een bezoek aan het .............(lees verder door op de titel te klikken) 
  
nieuwsarchief
Pagina 1 van 24Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste